Про встановлення розміру вступного та обов’язкового пайового внесків, строків та порядку їх сплати, а також визначення порядку повернення таких внесків (затверджено річними Загальними Зборами, протокол №1 від 27.05.2024р.)

Встановити, що розмір вступного внеску члена Кредитної спілки “Бойківщина” є однаковим для всіх членів кредитної спілки – фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб становить 95,00 (дев’яносто п’ять) гривень. Фізична особа, фізична особа-підприємець, юридична особа сплачує вступний внесок протягом 2 (двох) банківських днів з дня прийняття рішення органом управління кредитної спілки про прийняття такої особи у члени спілки.

Вступний внесок є обов’язковим безповоротним грошовим внеском.

Встановити, що розмір обов’язкового пайового внеску члена Кредитної спілки “Бойківщина” є однаковим для всіх членів кредитної спілки – фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб становить 5,00 (п’ять) гривень. Фізична особа, фізична особа-підприємець, юридична особа сплачує обов’язковий пайовий внесок протягом 2 (двох) банківських днів з дня прийняття рішення органом управління кредитної спілки про прийняття такої особи у члени спілки. Обов’язковий пайовий внесок не підлягає поверненню члену кредитної спілки, крім випадку припинення особою членства у кредитній спілці, коли поверненню підлягають її пайові внески у розмірі та порядку, визначені Законом України «Про кредитні спілки» та Статутом Кредитної спілки “Бойківщина”.

У разі припинення членства особи у кредитній спілці її обов’язкові пайові внески підлягають поверненню після завершення календарного року, в якому припинено членство.